
Vanavond gevulde Paprika's met tomatensaus en vers brood.
Jammie.....
Lekker!cooldragon schreef:gisteren 2 uurtjes in de keuken gestaan, het resultaat, een mengeling van aziatische sferen, thais, indonesisch en japans:
-thom kha kai(thaise soep met kokosmelk, laos, sereh(=citroengras),vissaus,strochampignons,tiger prawns,kip en lombok)
-nasi goreng jawa(met ei,kip,boemboe van lombok,trassi,knofllok,uien,ketjap manis)
-semor kip(smoor) met ketjap manis,worcester sauce,ketoembar(poeder van korianderzaad), djinten(komijnzaad),tomaat,uien,sereh,rijstewijn en grand marnier
-japanse gegrilde witte vis, waarvoor gebruikt:pangasius filet, teriyaki saus,lenteui,gebakken knoflookjes en boter
-kankoeng(soort van chinese spinazie) met knoflook,lombok,trassi,vissaus,witte soyabonen en 3 soorten soya saus, op hoog vuur gewokt
en bij alles natuurlijk wat zout, peper en suiker gebruikt om de smaak perfect te krijgen
kreeg wat vrienden op bezoek...
?????Xave30 schreef:
- hash browns
Jurriuit schreef:Vrijdag visdag hier op het werk
Versgebakken kibbeling dus :banaan:
Serious?Marc RS4 schreef:Jurriuit schreef:Vrijdag visdag hier op het werk
Versgebakken kibbeling dus :banaan:
VIS?? ........getver...
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot], Edwin de Haas, erwin20vt, Majestic-12 [Bot], MatthijsL, Paul76, WJ en 6 gasten