gisteren 2 uurtjes in de keuken gestaan, het resultaat, een mengeling van aziatische sferen, thais, indonesisch en japans:
-thom kha kai(thaise soep met kokosmelk, laos, sereh(=citroengras),vissaus,strochampignons,tiger prawns,kip en lombok)
-nasi goreng jawa(met ei,kip,boemboe van lombok,trassi,knofllok,uien,ketjap manis)
-semor kip(smoor) met ketjap manis,worcester sauce,ketoembar(poeder van korianderzaad), djinten(komijnzaad),tomaat,uien,sereh,rijstewijn en grand marnier
-japanse gegrilde witte vis, waarvoor gebruikt:pangasius filet, teriyaki saus,lenteui,gebakken knoflookjes en boter
-kankoeng(soort van chinese spinazie) met knoflook,lombok,trassi,vissaus,witte soyabonen en 3 soorten soya saus, op hoog vuur gewokt
en bij alles natuurlijk wat zout, peper en suiker gebruikt om de smaak perfect te krijgen
kreeg wat vrienden op bezoek...
