Nog tips?

Ik? Nee ik bedoel dat ik gewoon ketchup voor wat extra smaak toevoeg over de Spaghetti/Macaroni. Dus de pasta plus saus plus ketchup.FrankS schreef:Maak je dan echt alleen de pasta? En geen saus erbij maar alleen ketchup?
Ik heb dat ook weleens gedaan als ik erg arm was aan het einde van de maand... maar in 15 minuten dat de pasta kookt (afhankelijk van de pasta) heb je ook een redelijke saus klaar (gehakt, tomatensaus, paprika, uitje)
Culinaire barbaren zijn jullie, ketchup om de "smaak" te verhogen....Robin Hartog schreef:
Ik? Nee ik bedoel dat ik gewoon ketchup voor wat extra smaak toevoeg over de Spaghetti/Macaroni. Dus de pasta plus saus plus ketchup.
Me too, plus een beetje peperNutkees schreef:Dat van de Ketchup doe ik ook en ook gooi ik al maggi in me soep voordat ik deze heb geproefd
Hans schreef:Witte boterham met chocolade hagelslag (puur) en dan mosterd eroverheen. (of curry of heinz tomatenketchup) Lekkerrrrrrrrrr.
We have a winner..Hans schreef:Witte boterham met chocolade hagelslag (puur) en dan mosterd eroverheen. (of curry of heinz tomatenketchup) Lekkerrrrrrrrrr.
Foei Kees!Nutkees schreef:Dat van de Ketchup doe ik ook en ook gooi ik al maggi in me soep voordat ik deze heb geproefd
Spruitjes met pindasaus!Jorik schreef:Bloemkool met pindasaus!
Appelmoes bij bruine bonen ook goed?romo schreef:Mijn broer;
Appelmoes bij de bami...............................![]()
+1 kloptRobin Hartog schreef:Spruitjes met pindasaus!Jorik schreef:Bloemkool met pindasaus!Heerlijk!
En zo is het!Xave30 schreef: Foei Kees!
Haha, dit klinkt zo apart dat ik die van de week eens ga namaken om te proeven of het echt zo smaakt als ik denk.Hans schreef:Witte boterham met chocolade hagelslag (puur) en dan mosterd eroverheen. (of curry of heinz tomatenketchup) Lekkerrrrrrrrrr.
Ik dacht al aan een satesausje erover....Ruben schreef:Kan je lekkere sambal mee maken volgens mij, al ben ik zelf geen kok..
Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] en 8 gasten