Culinair topic; restaurenttips!
- 2000USA
- Berichten: 957
- Lid geworden op: 22 aug 2008, 10:14
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Onlangs gegeten bij Restaurant Aan de Poel * in Amstelveen.
Aperitief aan het water, en binnen gegeten.
Lekker! Frisse, verrassende smaken en nette enthousiast bediening. Ook de wijnen erbij mochten er zijn.
Prijs aan de hoge kant, maar dat mag met een ster.
Aperitief aan het water, en binnen gegeten.
Lekker! Frisse, verrassende smaken en nette enthousiast bediening. Ook de wijnen erbij mochten er zijn.
Prijs aan de hoge kant, maar dat mag met een ster.
- SteV6
- Berichten: 3184
- Lid geworden op: 06 aug 2006, 19:26
- Locatie: S4 Avant, S5 cabrio, Leon V6, Speedster, Twente
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Snipe bedankt! Ik ga me vanavond even inlezen en googlen. Resultaat horen jullie wel 2e helft augustus 

-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Looks tasty @ Lozio. 

- duifjes.com
- Berichten: 8490
- Lid geworden op: 05 mei 2006, 16:05
- Locatie: Fryslan
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Ik lees 140-150 euro voor met zn 2n.......dan zou ik dus echt mega lekker goed willen eten voor dat geld....en topbediening....niet een 7 maar een 9+ etcetc.....anders kook ik zelf wel *(wat ik dan ook doe..)
Uit eten gaan in NL is mega duur en eten een bediening is vaak ook onder de maat...
Of ik ga niet uit eten en maak zelf iets lekkers goed vlees, vis halen verse groenten kom je een heel eind*(ga geen 80euro uitgeven voor een 6je wat vaak in NL is....of ga echt goed...)
Onlangs bij http://www.restaurantboas.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; wezen eten...wat een puur en echt eten! dikke 9!
Op Lanzarote bij een toptentje gegeten......met zn 2n voor, hoofd en toetje, wijn koffie etc etc....74euro! Vis in de ochtend gevangen in de avond op je bord! je proeft de versheid en het zilte van de zee!
Uit eten gaan in NL is mega duur en eten een bediening is vaak ook onder de maat...
Of ik ga niet uit eten en maak zelf iets lekkers goed vlees, vis halen verse groenten kom je een heel eind*(ga geen 80euro uitgeven voor een 6je wat vaak in NL is....of ga echt goed...)
Onlangs bij http://www.restaurantboas.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; wezen eten...wat een puur en echt eten! dikke 9!
Op Lanzarote bij een toptentje gegeten......met zn 2n voor, hoofd en toetje, wijn koffie etc etc....74euro! Vis in de ochtend gevangen in de avond op je bord! je proeft de versheid en het zilte van de zee!
- Bijlagen
-
- 2011-07-13 21.18.54.jpg (192.87 KiB) 2144 keer bekeken
-
- 2011-07-13 20.56.00.jpg (110.88 KiB) 2144 keer bekeken
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Vanavond ging ik snel @ Utrecht CS Starbucks halen en na even verkeerd te hebben gereden kwam ik het indrukwekkende Divinatio tegen. Eenmaal thuis heb ik het een en ander gegoogle'd en ben ik leuke publicaties tegengekomen.

Menukaart
http://www.divinatio.nl/documenten/2_Ni ... 011web.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Is er hier iemand die het een goed/slecht restaurant vindt?
Menukaart
http://www.divinatio.nl/documenten/2_Ni ... 011web.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Is er hier iemand die het een goed/slecht restaurant vindt?
-
- Berichten: 9466
- Lid geworden op: 19 nov 2007, 15:31
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Ik ben er nooit geweest, maar die plek is fantastisch en onverwacht.
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Of niet!?Ruben schreef:Ik ben er nooit geweest, maar die plek is fantastisch en onverwacht.

-
- Berichten: 6859
- Lid geworden op: 10 feb 2006, 14:33
- Locatie: Black Hole
Re: Culinair topic; restaurenttips!
We hebben een reservering bij Toscanini in Amsterdam deze week...men zegt dat het een knap restaurant is....
- cooldragon
- Berichten: 857
- Lid geworden op: 27 nov 2006, 17:52
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Hmmm weer een tijdje geleden geweest, maar heb met 2 vrienden in thesteakclub (onderdeel van the harbour club) gegeten in scheveningen.
Heerlijke pata negra ham(van iberico zwijn) en als hoofdgerecht een 300 grams dry aged angus rib eye.
Bediening vond ik niet helemaal op het niveau van de prijs(ca 80 euro pp, omdat we uiteindelijk ieder een dubbele portie van de pata negra haden besteld...smolt op de tong!hmmm) en een redelijke wijn erbij hadden.
De bediening kon ons niet echt goed adviseren betreft de wijn(dus zelf gedaan) , wel konden we van boven observeren dat de hostess wel op een hele slimme manier de mannelijke bezoekers bespeelde zodat die weer snel terug zouden komen;-)
2 maanden geleden ook nog gegeten met madame bij 'Vis en Ko' in Haarlem(ze staan ook in de lekker gids, ze zitten in het oude pand van Lambermon's aan het spaarne)
waren ongeveer 110 euro kwijt voor 3 gangen en een glas wijn+ drinken....Vond ik voor zo'n tent dus echt helemaal niet duur. Ober liet wel flinke steken vallen door 2 keer dingen te zijn vergeten(en dan claimen dat de bestelling die wij hadden gedaan, bijgerechten vooral) op waren....
, zijn vrouwelijke collega loste
dat tot 2 maal toe binnen 5 minuten op door het door ons gewenste alsnog naar de tafel te kunnen brengen.
De tip ging dus ook naar haar....aanrader!
Heerlijke pata negra ham(van iberico zwijn) en als hoofdgerecht een 300 grams dry aged angus rib eye.
Bediening vond ik niet helemaal op het niveau van de prijs(ca 80 euro pp, omdat we uiteindelijk ieder een dubbele portie van de pata negra haden besteld...smolt op de tong!hmmm) en een redelijke wijn erbij hadden.
De bediening kon ons niet echt goed adviseren betreft de wijn(dus zelf gedaan) , wel konden we van boven observeren dat de hostess wel op een hele slimme manier de mannelijke bezoekers bespeelde zodat die weer snel terug zouden komen;-)
2 maanden geleden ook nog gegeten met madame bij 'Vis en Ko' in Haarlem(ze staan ook in de lekker gids, ze zitten in het oude pand van Lambermon's aan het spaarne)
waren ongeveer 110 euro kwijt voor 3 gangen en een glas wijn+ drinken....Vond ik voor zo'n tent dus echt helemaal niet duur. Ober liet wel flinke steken vallen door 2 keer dingen te zijn vergeten(en dan claimen dat de bestelling die wij hadden gedaan, bijgerechten vooral) op waren....

dat tot 2 maal toe binnen 5 minuten op door het door ons gewenste alsnog naar de tafel te kunnen brengen.
De tip ging dus ook naar haar....aanrader!
- SteV6
- Berichten: 3184
- Lid geworden op: 06 aug 2006, 19:26
- Locatie: S4 Avant, S5 cabrio, Leon V6, Speedster, Twente
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Kent iemand Zeldzaam in Ahrnem van een recent bezoek? Kwam ze tegen bij het zoeken naar een optie voor een groepsuitje
http://www.zeldzaamarnhem.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Stephan
http://www.zeldzaamarnhem.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Stephan
- HJ2
- Berichten: 3694
- Lid geworden op: 21 jan 2010, 18:10
- Locatie: Delluf 'shire'
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Delft:
Vorige week weer in 'Spijshuis de dis' geweest op de Beestenmarkt (gezelligste plein van Nederland, maar dat zeggen ze in wel meer steden
Ten onrechte lopen we er altijd aan voorbij omdat het zo'n outbollige tent is.
Vrijdag toch maar weer naar binnen gelopen. Zit de zaak afgeladen vol met locals en regulars. We waren al weer bijna buiten toen de chef achter ons aan liep en zei dat 't hem toch was gelukt om een plaatsje te krijgen voor z'n 2,5-en!
Heerlijke avond gehad waar we veel hebben gelachen om het interieur en de regulars (veel grijze duiven (geen Forumleden
)
Wat nog beter was was de kaart met heerlijke wildgerechten, de gerechten die op tafel kwamen en de uitstekende bediening. V.w.b. de wijn werd me mijn eigen keuze afgeraden en werd me een significant goedkopere huiswijn aanbevolen. Natuurlijk wilde ik toch even proeven, anders valt er niks te kiezen. Inderdaad, de huiswijn was stukken beter! Eind van de avond werd vervolgens afgesloten met een budget vriendelijke rekening.
Wij zijn straks ook een regular
Vorige week weer in 'Spijshuis de dis' geweest op de Beestenmarkt (gezelligste plein van Nederland, maar dat zeggen ze in wel meer steden

Ten onrechte lopen we er altijd aan voorbij omdat het zo'n outbollige tent is.
Vrijdag toch maar weer naar binnen gelopen. Zit de zaak afgeladen vol met locals en regulars. We waren al weer bijna buiten toen de chef achter ons aan liep en zei dat 't hem toch was gelukt om een plaatsje te krijgen voor z'n 2,5-en!
Heerlijke avond gehad waar we veel hebben gelachen om het interieur en de regulars (veel grijze duiven (geen Forumleden

Wat nog beter was was de kaart met heerlijke wildgerechten, de gerechten die op tafel kwamen en de uitstekende bediening. V.w.b. de wijn werd me mijn eigen keuze afgeraden en werd me een significant goedkopere huiswijn aanbevolen. Natuurlijk wilde ik toch even proeven, anders valt er niks te kiezen. Inderdaad, de huiswijn was stukken beter! Eind van de avond werd vervolgens afgesloten met een budget vriendelijke rekening.
Wij zijn straks ook een regular

-
- Berichten: 1684
- Lid geworden op: 30 sep 2008, 21:43
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Ik ben er meerdere malen geweest (ook in de afgelopen 3 maanden) en ik kan ze van harte aanbevelen qua eten /kwaliteit. Als je met een groepje gaat lijkt het mij qua sfeer en praktisch oogpunt verstandig om boven te zitten ipv begane grond. Dat is niet geschikt voor 4+ personen in mijn optiek.SteV6 schreef:Kent iemand Zeldzaam in Ahrnem van een recent bezoek? Kwam ze tegen bij het zoeken naar een optie voor een groepsuitje
http://www.zeldzaamarnhem.nl" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Stephan
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
^Ah.. vaak gedacht aan binnen stappen en wat eten maar gewoon niet gedaan.
-
- Berichten: 1684
- Lid geworden op: 30 sep 2008, 21:43
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Verder heb ik afgelopen weekend bij 'de Zeemeeuw' gegeten in Noordwijk aan Zee. Kwaliteit van het eten (lunch) is erg goed. Sfeer is er ook erg leuk, al is de kerstboom die er toen al stond wel een beetje te vroeg.
Prijs is niet bijzonder goedkoop maar ook geen rib uit je lijf.

Prijs is niet bijzonder goedkoop maar ook geen rib uit je lijf.
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Wat voor een lunch gerecht is dat (onderaan)?
Laatst gewijzigd door Xave30 op 01 dec 2011, 20:12, 1 keer totaal gewijzigd.
-
- Berichten: 1684
- Lid geworden op: 30 sep 2008, 21:43
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Gewoon doen als je het mij vraagt. Je krijgt er geen spijt van.Xave30 schreef:^Ah.. vaak gedacht aan binnen stappen en wat eten maar gewoon niet gedaan.
Aanvulling op foto:
- kip met teriyaki saus, cashewnootjes, spekjes, champignon, uienringen en wat reepjes paprika.
Bijzonder smaakvol en gewoon ouderwets lekker in een stokbroodje.
Smaakte naar meer kan ik je zeggen..
-
- Berichten: 9466
- Lid geworden op: 19 nov 2007, 15:31
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Ik zou alleen de drankjes omdraaien. En als ik eerlijk ben vind ik het brood er ook niet super smakelijk uitzien.
Vandaag wezen lunchen bij Kroonenburg in Amersfoort. Lekker eten voor een aantrekkelijke prijs. Bediening was prima dit keer. Vorige keer met diner was ik daar minder tevreden over. Niet teveel vragen stellen denk ik.. Maar, locatie, prijsniveau en eten is prima.
http://www.brasserie-kroonenburg.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naast de bioscoop.
Vandaag wezen lunchen bij Kroonenburg in Amersfoort. Lekker eten voor een aantrekkelijke prijs. Bediening was prima dit keer. Vorige keer met diner was ik daar minder tevreden over. Niet teveel vragen stellen denk ik.. Maar, locatie, prijsniveau en eten is prima.
http://www.brasserie-kroonenburg.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naast de bioscoop.
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Doe niet zo moeilijk joh!! Is tenminste geen casinobrood met "sesamzaadjes".Ruben schreef:Ik zou alleen de drankjes omdraaien. En als ik eerlijk ben vind ik het brood er ook niet super smakelijk uitzien.

Kroonenburg.. interessante sfeer.
-
- Berichten: 9466
- Lid geworden op: 19 nov 2007, 15:31
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Verdomme, tweede keer dat iPad zonodig moet refreshen! En dat allemaal om wat met jullie te delen!
Lol @Xavier.
Absolute aanraders La Palma, omgeving El Paso en Los Llanos de Aridane:
http://www.restcarmen.com/index.php/nl/contact" onclick="window.open(this.href);return false; Niks van oude website aantrekken, gewoon gaan.
http://www.rincon-moraga.com/index.php?lang=en;" onclick="window.open(this.href);return false; Net buiten Los Llanos de Aridane, op weg naar Tazacorte.
Il Giardino op de weg tussen El Paso en Los Llanos, kan geen website vinden, behalve dit http://www.casadebuceo.nl/index.php?/20 ... rants.html" onclick="window.open(this.href);return false; Wel echt italiaans, dus ga voor de pasta. Tagliatelle Ciao Ciao was erg lekker.
Franchipani staat ook op bovenstaande website en ook op Tripadvisor en zou ik overslaan.

Lol @Xavier.
Absolute aanraders La Palma, omgeving El Paso en Los Llanos de Aridane:
http://www.restcarmen.com/index.php/nl/contact" onclick="window.open(this.href);return false; Niks van oude website aantrekken, gewoon gaan.
http://www.rincon-moraga.com/index.php?lang=en;" onclick="window.open(this.href);return false; Net buiten Los Llanos de Aridane, op weg naar Tazacorte.
Il Giardino op de weg tussen El Paso en Los Llanos, kan geen website vinden, behalve dit http://www.casadebuceo.nl/index.php?/20 ... rants.html" onclick="window.open(this.href);return false; Wel echt italiaans, dus ga voor de pasta. Tagliatelle Ciao Ciao was erg lekker.
Franchipani staat ook op bovenstaande website en ook op Tripadvisor en zou ik overslaan.
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
El Rincón de Moraga weet wel wat van presentatie. Wat heb jij toen besteld als ik vragen mag? 

- dvh
- Berichten: 17197
- Lid geworden op: 05 mei 2009, 23:29
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Toppertjes in Den Bosch:
http://www.picasso-restaurant.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lekker, normaal geprijst, leuke sfeer.
Hou je van tapas ?
http://www.tapasmegusta.nl/?pagina=home" onclick="window.open(this.href);return false;
Simpelweg heerlijk! Beste tapas restaurant in DB.
Voor in de zomer op het terras in de korte putstraat:
http://www.bistrotantepietje.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Of zoek je wat stijlvols:
http://www.omebernard.nl/impressie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picasso-restaurant.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lekker, normaal geprijst, leuke sfeer.
Hou je van tapas ?
http://www.tapasmegusta.nl/?pagina=home" onclick="window.open(this.href);return false;
Simpelweg heerlijk! Beste tapas restaurant in DB.
Voor in de zomer op het terras in de korte putstraat:
http://www.bistrotantepietje.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Of zoek je wat stijlvols:
http://www.omebernard.nl/impressie.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Berichten: 9466
- Lid geworden op: 19 nov 2007, 15:31
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Nou, wat je ziet dus
Alleen vond ik de carpaccio van vis bij Carmen beter.
Verder pompoensoep (met mascarpone), super van smaak, zeer zacht.
Hoofdgerecht had ik volgens mij de ossenhaas.
Dessert weet ik niet meer en kan ik ook niet meer terugvinden, shame om me
En volgens mij was dit de wijn:

:drinking:

Verder pompoensoep (met mascarpone), super van smaak, zeer zacht.
Hoofdgerecht had ik volgens mij de ossenhaas.
Dessert weet ik niet meer en kan ik ook niet meer terugvinden, shame om me

En volgens mij was dit de wijn:
:drinking:
- Macboy
- Berichten: 26187
- Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
- Locatie: www.petkovski.nl
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Amberes: wat een culinaire verrassing met geweldig wijnarrangement. Veel over gehoord en nu eindelijk gegeten. Echt een aanrader. Geen menukaart dus dan weet je het wel. Sommelier met passie en verstand van zaken.
Samen met Podium zonder twijfel het beste restaurant van Utrecht.
http://amberes-restaurant.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samen met Podium zonder twijfel het beste restaurant van Utrecht.
http://amberes-restaurant.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Berichten: 15380
- Lid geworden op: 01 nov 2007, 22:35
- Locatie: Hello E39 , farewell E30 & E34
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Vanaf de straat valt hij ook niet op! 

-
- Berichten: 335
- Lid geworden op: 21 sep 2008, 09:07
Re: Culinair topic; restaurenttips!
Woensdag reis ik samen met m'n partner met de auto naar Annecy.
Eerst even mijn abo verlengt van mijn Mini Coyote V2 om in Frankrijk "rustig" door te kunnen rijden............!!
Wil of in of onder Parijs een tussenstop maken om in een Sterrentent te dineren, liefst met overnachtingsmogelijkheid.
Iemand hier met een goede suggestie ?
Eerst even mijn abo verlengt van mijn Mini Coyote V2 om in Frankrijk "rustig" door te kunnen rijden............!!
Wil of in of onder Parijs een tussenstop maken om in een Sterrentent te dineren, liefst met overnachtingsmogelijkheid.
Iemand hier met een goede suggestie ?
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bombadil en 9 gasten