PSN problemen

Alles over games. Hier kun je terecht met al je posts en vragen over sims als Assetto Corsa, Gran Turismo, Project CARS etc., maar ook voor niet-racegames.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
WJ
Berichten: 11752
Lid geworden op: 19 mar 2008, 13:17
Locatie: WeeWeeWee

PSN problemen

Bericht door WJ » 27 apr 2011, 09:55

Maar even een nieuw topic, ik acht de kans zeer klein maar zou toch voor de zekerheid je CC gegevens even in de gaten houden..


Sony maakt bekend dat de PlayStation Network-hackers persoonlijke informatie van gamers hebben buitgemaakt. Nadat de hack werd ontdekt trok Sony op 20 april de stekker uit PSN en Qriocity. De diensten blijven voorlopig offline.


Sony heeft bekend gemaakt dat persoonlijke informatie van PlayStation Network- en Qriocity-gebruikers zijn gestolen door hackers. PlayStation Network kent wereldwijd ruim 70 miljoen gebruikers. Volgens Sony kunnen onder andere naw-gegevens, e-mailadressen, wachtwoorden en creditcardgegevens buitgemaakt zijn door de hackers. De fabrikant raadt gamers aan om waakzaam te zijn voor scams en vreemde creditcardafschrijvingen, en om hun wachtwoord van PSN te veranderen als de dienst weer online is. PlayStation Network en Qriocity zouden 'binnen een week' weer beschikbaar moeten zijn.

Gamers werden op 20 april plotseling geconfronteerd met een foutmelding als ze probeerden te verbinden met de dienst. Sony gaf in eerste instantie aan dat de downtime een gevolg was van onderhoud, maar maakte daarna bekend dat hackers zich toegang hadden verschaft tot het netwerk. Anonymous heeft betrokkenheid bij de hack ontkend. Begin april eiste het officieuze verband van activistische internetters verantwoordelijkheid op voor een ddos-aanval op het PlayStation Network.

Gebruikersavatar
Remy
Berichten: 724
Lid geworden op: 22 mar 2006, 11:20

Re: PSN problemen

Bericht door Remy » 14 mei 2011, 18:50

Het wordt tijd dat die handel weer gaat werken. Kan ik weer raggen met Call of Duty. Ben benieuwd naar het niveau tegen die tijd. Volgens mij loopt iedereen dan mega te kloten.

tom caubo
Berichten: 341
Lid geworden op: 28 feb 2007, 01:16
Locatie: schimmert(limburg)

Re: PSN problemen

Bericht door tom caubo » 14 mei 2011, 22:35

dus daarom ligt het dus eruit,dacht al dat het aan onze eigen internet verbinding lag

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten