Versnellingsbakspecialist.nl

Commerciële topics van bedrijven en organisaties.
Plaats reactie
DouweTerpstra
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 mei 2018, 10:07
Auto: BMW 535D

Versnellingsbakspecialist.nl

Bericht door DouweTerpstra » 09 mei 2018, 10:36

Tijdens de Drivingfun trackdays heeft u ons vast weleens gezien. Team Terpstra-Terpstra in de M3 op de paddock met de reclame van Versnellingsbakspecialist.nl op de auto. Graag willen wij ons aan jullie voorstellen.

Versnellingbakspecialist.nl
Versnellingsbakspecialist.nl is hét vertrouwde adres voor de reparatie en revisie van automatische versnellingsbakken en handgeschakelde bakken. In de moderne werkplaats staan onze gekwalificeerde medewerkers altijd klaar om particuliere en zakelijke klanten op een goede manier snel weer op weg te helpen.

Na analyse van de problemen aan uw versnellingsbak leggen wij u uit wat er moet gebeuren, waarom het moet gebeuren en wat ongeveer de prijs daarvoor zal zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om effectief en kwalitatief goed werk te leveren op het gebied van automaat revisie, automaat reparatie, handbakrevisie en handbakreparatie. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt met uw gereviseerde versnellingsbak.

Praktijkkennis
Er is geen specifieke opleiding voor versnellingsbakmonteurs. Onze kennis komt voor een groot deel uit de praktijk, waarin wij alle voorkomende problemen met versnellingsbakken al eens zijn tegen gekomen. De Versnellingsbakspecialist woont ook sessies bij waarin verschillende versnellingsbakspecialisten uit het hele land samenkomen om diverse cases en veelvoorkomende problemen te bespreken. Op die manier kan de kwaliteit van dienstverlening nòg verder verbeterd worden.

Theoretische kennis
Onze medewerkers zijn gekwalificeerde automonteurs, die al een officiële theoretische opleiding hebben gehad. Om de specialistische theoretische kennis over versnellingsbakken uit te breiden en up-to-date te houden volgen wij regelmatig cursussen en seminars. Tijdens deze seminars worden wij niet alleen geïnformeerd over nieuwe bakken, maar ook over modificaties op bestaande. Een voorbeeld hiervan zijn de Choice Tech seminars van Automatic Choice. Deze seminars worden jaarlijks gehouden in afwisselend Amsterdam, Bristol en Frankfurt; de Versnellingsbakspecialist is er een vaste gast.

Werkplaats
Innovatie is zeer belangrijk in ons vak. De techniek van versnellingsbakken blijven zich ontwikkelen. Om deze innovaties aan te kunnen beschikken wij over de meest moderne uitleesapparatuur. Tevens is onze werkplaats modern en professioneel ingericht. Versnellingsbakspecialist.nl was bijvoorbeeld de eerste garage in Nederland met een vloervrije twee koloms burg met een draagvermogen van 7 ton speciaal voor zware en grote campers of bedrijfsbussen zoals Mercedes Sprinters.

VNTS – Vereniging Nederlandse Transmissie Specialisten
Versnellingsbakspecialist.nl is één van de 24 leden van de Vereniging Nederlandse Transmissie Specialisten (VNTS). Om toe te kunnen treden tot deze exclusieve vereniging moeten kandidaten voldoen aan een aantal eisen, waaronder uitgebreide praktijkervaring. Dus niet een defecte versnellingsbak uitbouwen en vervangen door een ruilexemplaar, maar de transmissie volledig demonteren, controleren op slijtage, eventueel versleten onderdelen vervangen en weer monteren en testen voor inbouw. Een echt specialisme.

Contact
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.versnellingsbakspecialist.nl. Wij zijn gevestigd op de Samsonweg 52 in Wormerveer (Noorderveld I). Overdag zijn wij bereikbaar op 075-6213188 en per e-mail op info@versnellingsbakspecialist.nl.

Gebruikersavatar
matthyssie
Berichten: 6022
Lid geworden op: 10 aug 2012, 23:54
Auto: F30 330d
Locatie: Fryslân

Re: Versnellingsbakspecialist.nl

Bericht door matthyssie » 09 mei 2018, 11:07

Doen jullie ook differentiëlen?

RJK
Berichten: 3544
Lid geworden op: 17 aug 2009, 20:51

Re: Versnellingsbakspecialist.nl

Bericht door RJK » 09 mei 2018, 16:13

Alweer even geleden automaat van mijn E38 bij jullie laten spoelen. :thumbup:

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten