4WD travel vakantiebeurs 16 oktober 2011

Van een Lada Niva in de grote stad tot Parijs-Dakar. Op veler verzoek is er dan eindelijk ook een echt off road forum!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dennis Cavallino
Berichten: 15802
Lid geworden op: 02 feb 2006, 13:36
Locatie: Groene Hart
Contacteer:

4WD travel vakantiebeurs 16 oktober 2011

Bericht door Dennis Cavallino » 13 okt 2011, 09:33

Dit weekend, zondag 16 oktober, wordt een vakantiebeurs gehouden in Oss (Bij de motorcross baan).

Er is mogelijkheid om zelf met je 4x4 te rijden, of mee te rijden in Dakar voertuigen, 8x8 trucks en andere bijzondere offroaders. Er zijn allemaal standjes met zaken die met off road reizen/overland e.d. te maken hebben. Van grondpennen voor je tent, tot gespecialiseerde reisbureau's en technische zaken voor je 4x4.

Als je op http://www.4wdtravel.nl" onclick="window.open(this.href);return false; kijkt, zie je een mogelijkheid om gratis naar binnen te komen ipv 25 euro te betalen. (linkje: http://van11.nl:8080/4wdtravel/vrijkaar ... ijkaartaan" onclick="window.open(this.href);return false; )

Adres crossbaan: Aengelbertlaan 60, Oss.

Gebruikersavatar
Dennis Cavallino
Berichten: 15802
Lid geworden op: 02 feb 2006, 13:36
Locatie: Groene Hart
Contacteer:

Re: 4WD travel vakantiebeurs 16 oktober 2011

Bericht door Dennis Cavallino » 13 okt 2011, 09:36

4WD Travel Vakantiebeurs 16 oktober 2011
(De beurs duurt van 10.00 tot 16.30 uur)

- Print uw gratis kaartjes (t.w.v. € 25,-)*.
(Bezoek van de beurs is alleen mogelijk na registratie via deze website)

-Vrij Rijden ( maximaal 80 auto’s op volgorde van binnenkomst) = Volgeboekt!
Het Vrij Rijden gaat op basis van starttijden. Deze krijgt u, na inschrijving op deze pagina. U bent vrij om, in uw eigen tempo, de volledige route een maal te rijden. Hierna dient u zich bij de 4WD Travel stand opnieuw aan te melden voor een volgende rit. Op het off-road parcours zijn behendigheidstrials uitgezet. U kunt hier meedingen naar de prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de standhouders. De uitreiking hiervan is aan het eind van de dag.

-Vrij Rijden Plus** ( maximaal 60 auto’s / Inschrijving € 15 euro )
Bij het Vrij Rijden Plus kunt u gebruik maken van het zwaardere off-road parcours en kunt u de gehele dag blijven rijden. Onderweg zijn een aantal behendigheidstrials uitgezet, waarvoor de standhouders prijzen beschikbaar hebben gesteld.

-Sponsortoertocht
4WD Travel organiseert voor kinderen met een trauma een toertocht door de omgeving. Doet u mee aan dit goede doel?! Dan kunt u zich hier inschrijven. Er geldt een maximum van 30 auto’s. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur wordt een route door de omgeving gereden. De route eindigt, vanzelfsprekend, met een ronde over het offroad parcours.

-Outdoor Food Plaza
Wat valt er te genieten?! Grote vuren, vers gemaakte broodjes shoarma, een Fruitbar, Mexicaanse wraps, een Espresso bar, Spare-Ribs van het vuur, een haringkar en uiteraard, Vlaamse Frieten. Een echt Outdoor Food Feest!

-4WD Travel reisprogramma 2012
Tijdens de beurs wordt het nieuwe 4WD Travel reisprogramma 2012 gelanceerd. Deze is af te halen in de 4WD Travel VIP-hoek in het off-road paviljoen. De 4WD Travel reisbegeleiders staan hier klaar voor al uw reisvragen. Aan de lancering is een prijsvraag verbonden.

1e prijs : kampeerweekreis Wales, 2e prijs weekendreis 3e prijs offroad cursusdag.

-Uitgebreid standhoudersdorp
Van grondankers tot daktenten, van spoorzoekers tot navigatie systemen. Van lieren tot hogedrukreinigers. Van Outdoor kleding tot off-road reisaanbieders. De diverse 4x4 clubs ontbreken ook zeker niet.

-Instapparcours “special 4x4’s”
Ooit in een echte Dakar auto meegereden, een Hummer, of een amfibie 8x8 voertuig. Op 16 oktober kan het bij ons! Haal het standhouders vragenformulier op in de 4WD Travel stand (in het standhoudersdorp) en maak kans op de off-roadrit van uw leven.

-Fun for Kids Plaza
Je eigen zandkasteel leren bouwen, vliegen door een luchtkasteel en genieten van een poppentheater. De 4WD Travel Vakantiebeurs is ook voor kinderen geweldig.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 33 gasten