Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler

Zolder leeggeruimd? Tweedehands bankstel dumpen? Computer/hardware en antieke platenspelers? Alles wat niks met auto's te maken heeft, kun je hier aanbieden.
Plaats reactie
////Maikel
Berichten: 181
Lid geworden op: 16 aug 2006, 09:16
Locatie: kop NH

Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler

Bericht door ////Maikel » 26 feb 2011, 16:36

Poosje terug gekocht maar tot op heden nog niet uitgepakt en gebruikt.

Dus nieuw, ongebruikt in ongeopende verpakking:

Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler

170,- euro incl. verzendkosten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Samsung BD-C7500: Blu-ray entertainment voor de 21e eeuw
Met de Samsung BD-C7500 is jouw home entertainment-setup pas echt klaar voor de 21e eeuw. Speel Blu-ray disks en laat je verbazen door het 1080p FullHD-beeld op je HDTV en ongekend realistische geluid dat uit je speakers. Dankzij het superstrakke, minimalistische design van de speler staat hij sierlijk bij je andere apparatuur. En naast het spelen van Blu-ray-disks ervaar je nog tal van andere vormen van hypermodern vermaak met de Samsung BD-C7500.

Blu-ray speler en draadloos mediacenter in één
De Samsung BD-C7500 is méér dan een Blu-ray speler. Je hebt hier te maken met een waar mediacenter. Via de ingebouwde draadloze netwerkkaart stream je multimedia-bestanden van DLNA-apparaten naar de huiskamer. En met de Internet@TV-technologie tover je het web naar je televisie. Dankzij de rijke Applications Library van Samsung heb je toegang tot een scala aan videocontent en online mogelijkheden met de Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler.

Geniet van extra contant met BD-Live
Met de Samsung BD-C7500 zorg je voor extra content bij de leukste films. Ga online en kies met de BD-Live service voor enerverende extra's. Denk bijvoorbeeld aan interviews, commentaar van regisseurs, verwijderde scènes en andere blitse bonusfeatures. Om de extra content vanaf BD-Live te spelen, heeft je Blu-ray speler wat opslagcapaciteit nodig. Gelukkig zit er standaard al een riante 1 GB aan schijfruimte in de Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler.

Speel alle mogelijke multimediabestanden af
Ook wanneer je een film kijkt die geen 1080p-resolutie heeft, bijvoorbeeld een dvd'tje, dan zorgt de Samsung BD-C7500 voor hoogwaardige beeld dat High Definition benadert middels DVD Upconversion. Heb je een gedownload videobestand naar disk gebrand en wil je dat op je tv afspelen? Geen enkel probleem. MP3, DivX, DivX HD, JPEG, JPEG HD, MKV of AVCHD-bestanden speel je allemaal met de veelzijdige Samsung BD-C7500 Blu-ray Speler.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 87 gasten