Kepler Motors MOTION Hybrid Supercar Revealed 800hp

There's no replacement for displacement. In dit forum vliegen de Vipers en Z06's je om de oren, de Amerikaanse hoek dus.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
GTRene
Berichten: 54882
Lid geworden op: 01 mar 2007, 19:06

Kepler Motors MOTION Hybrid Supercar Revealed 800hp

Bericht door GTRene » 16 dec 2009, 16:17

[YouTube]Kepler Motors MOTION Hybrid Supercar Revealed
[/YouTube]
Supercar-ontwikkeling is booming. Vooral de (plannen voor) groene bolides winnen terrein, zoveel terrein dat je gaat twijfelen of het nog wel mogelijk is hard te gaan zonder het milieu te sparen. Het laatste project is deze Kepler Motors MOTION. De auto is klaar voor de aankomende Dubai Motorshow en brengt 800pk mee.
De 800pk wordt uit twee motoren verkregen. Allereerst is er een 3,5 Ford V6 met twee turbo’s beschikbaar, deze drijft de achterwielen aan met 550pk. De overige 250pk zijn afkomstig van een elektromotor. De elektromotor drijft de voorwielen aan en is verder niet mechanisch aan de motor of versnellingsbak gekoppeld. De Kepler sprint naar de 100km/u in ongeveer 2,5 seconden. De topsnelheid ligt boven de 320km/u.
De nadruk bij de Kepler ligt op een laag gewicht en hoge efficiëntie. Snelheidsrecordhouder Russ Wicks heeft er op toegezien dat dit allemaal goed gebeurt. Russ heeft zelf in ieder geval genoeg ervaring met snelle auto’s, zo reed hij onlangs nog 397km/u in een stockcar. Van de Motion zullen slechts 50 exemplaren worden gebouwd. Ze worden allemaal handgebouwd en de levering begint in 2011. KLIK door naar Autojunk voor bewegend (geanimeerd) beeld van de Kepler Motion.

via autoblog e.d.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

mooie techniek.

Afbeelding

beetje McLaren zo van opzij, wel snel en gaaf.

Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten