Nederland gaat naar de haaien

Wil je even gezellig kletsen of dat ene grappige (auto)filmpje delen? Dat kan hier.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
romo
Berichten: 26919
Lid geworden op: 04 jun 2006, 17:43
Locatie: Create a problem Incite a reaction Propose a solution The /// M-pire strikes back

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door romo » 12 jan 2019, 13:23

Bij nader inzien zou het me niet verbazen dat de VVD het kabinet idd laat vallen, ze hebben zich door en met die klimaat tafels volstrekt strategisch buitenspel laten zetten.

Wil je dan nog wat anders dan rest er maar 1 optie; kabinetscrisis


Wat ik reeds zei;

Kabinetcrisis of klimaatcrisis, that is the question :lol:

Zed240
Berichten: 2921
Lid geworden op: 07 okt 2015, 19:32

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Zed240 » 12 jan 2019, 14:02

Fernando schreef: 12 jan 2019, 13:10 Als er iets wel heel erg duidelijk is, is dat in aanloop van verkiezingen partijen als VVD ineens flink gaan lopen doen (ik sla die gasten bij oud en nieuw in elkaar, Erdogan is een lul enz enz) om na de verkiezingen weer schaterlachend op de oude voet door te gaan.
Waarschijnlijk willen ze het kabinet laten klappen, verkiezingen uitschrijven, Rutte opgehoepeld naar Brussel en Dijkhoff als 'fris nieuw gezicht' de no-nonsens Brabo uithangen om na de verkiezingen weer liters Perrier bij de wijn te doen en wij dan maar verzuchten 'dat dat nu eenmaal een parlementaire democratie is'. Ik heb het te lang en te vaak inmiddels gezien, maar zo schaamteloos doorzichtig als tegenwoordig nog nooit. Trap.Er.Niet.In.
Dit is precies mijn gedachte. Dijkhoff wordt ook veel gezien als een jonge nuchtere gast die zegt waar het op staat, maar als puntje bij paaltje komt is hij ook al zijn beloftes weer snel vergeten. Zo lang ze een positie binnen de kamer maar behouden.

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 12 jan 2019, 15:30

Drie keer per week schopt Sylvain Ephimenco in Trouw heilige huisjes omver.

Toen ik voor het eerst Nederland aandeed, was de omwenteling al ingezet. Een spectaculaire revolutie van zeden en moraal met een sterk emancipatorisch karakter. Het werd tijd. Soms werd dit land zelfs een karikaturale expressie van doorgeschoten hedonisme met Amsterdam als epicentrum. De ontkerkelijking werd in gang gezet en de kerken bloedden langzaam leeg. Tegenover het genot hadden het geloof en het stoffige calvinisme het nakijken. Vorige maand publiceerde het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) over de staat van de Nederlandse ontkerkelijking: er zijn nog maar 9 procent katholieke kerkgangers en 6 procent protestantse. Je kunt zeggen dat de emancipatorische beweging de oorlog met het beknellende geloof ruimschoots heeft gewonnen.

Volgens het SCP is er hooguit nog een piepkleine minderheid van orthodoxe christenen die zich enigszins standhoudt. Zeg maar de variant op een door Romeinen belegerd bekend Gallische dorp. Je zou denken dat men dit overblijfsel van vervlogen jaren inclusief hun politieke arm de SGP schouderophalend met rust laat. De hysterische acties, reacties en zelfs censuur (Gorinchem, waar een ondertekenaar niet welkom is in de kerk) rond de Nashville-verklaring laat het tegendeel zien. De emancipatorische beweging is in al zijn dominantie even onverdraagzaam geworden als de vijand die zij gisteren bestreed. Er wordt niet alleen met regenboogkleuren gevlagd maar ook met wraakzucht.

Bij de laatste Ka­mer­ver­kie­zing stemden precies 687 Amsterdammers op de SGP
Ik zou niet op dit onderwerp zijn teruggekomen als ik niet de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema woensdag temidden van enkele honderden activisten tegen de Nashville-verklaring had zien actievoeren. Bij het homomonument hield de burgermoeder in feite een toespraak tegen een piepklein deel van haar schaapjes. Bij de laatste Kamerverkiezing stemden precies 687 Amsterdammers op de SGP. Net niet genoeg om Pathé Tuschinski (789 stoelen) te vullen. Is dit de taak van een burgemeester die inclusief zegt te willen handelen?

Halsema zei dat ze actievoerde omdat ‘teveel mensen zich nog moeten verstoppen’. Maar opkomen voor vrouwen die zich in een gevangenis van textiel moeten verstoppen, daar heeft Halsema minder trek in. Vorige maand weigerde deze burgemeester de handhaving van de boerka-wet tot haar prioriteit te maken. De emancipatorische beweging is niet alleen met de jaren onverdraagzamer geworden maar ook selectief in zijn doelwitten. 687 SGP-kiezers is klein bier vergeleken met de talrijke Amsterdamse salafistische moskeeën waar homohaat ongemoeid wordt gelaten.

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 14 jan 2019, 12:37

Straf van Max is nog zwaarder :bag:
Slachtoffer 'treinaanrander': Valentijnsdag zal nooit meer hetzelfde zijn
Wat een onbezorgde Valentijnsdag had moeten worden, veranderde vorig jaar voor een Utrechtse 19-jarige vrouw in een nachtmerrie. Ze werd in Kanaleneiland slachtoffer van de Utrechtse ‘treinaanrander’. Justitie eiste vandaag 1,5 jaar cel tegen hem.

In tranen deden twee slachtoffers van de Utrechtse treinaanrander Amjad A. hun verhaal in de Utrechtse rechtbank. De in Syrië geboren A. zou op 14, 15 en 16 februari vorig jaar drie tienermeisjes in Utrecht hebben aangerand. Na een uitzending van Opsporing Verzocht in april bleek dat de man mogelijk ook verantwoordelijk is voor de aanranding van een Drents meisje in de trein tussen Emmen en Coevorden.

Tieners

Alle vier slachtoffers zijn tienermeisjes. Ze zijn afzonderlijk van elkaar lastig gevallen door de man. Een van hen werd belaagd op de Voorstraat in het centrum van Utrecht. Opeens dook de verdachte op achter haar en kneep in haar billen. Daarna achtervolgde hij haar tot in winkelcentrum Hoog Catharijne.

Twee andere meisjes achtervolgde hij vanaf het Centraal Station tot in de bus. In het ene geval ging de achtervolging tot in Kanaleneiland, in het ander geval tot in Zuilen. Hij stapte telkens uit bij dezelfde bushalte, daar werden de meisjes betast op hun billen en in de buurt van hun kruis.

Paniek

De slachtoffers wisten in alle gevallen uiteindelijk aan hun belager te ontkomen. Ze gaven aan doodsbang en in paniek te zijn geweest. ,,Valentijnsdag zou eigenlijk een dag van liefde moeten zijn, maar sindsdien ben ik het gevoel van onbezorgdheid definitief kwijt,” sprak één van de slachtoffers huilend in de rechtszaal. ,,Ik dacht altijd dat ik supersterk zou zijn. Maar in plaats daarvan was ik doodsbang. Misschien zou je me wel verkrachten.”

Ze herinnert zich nog precies welk liedje ze die avond op haar koptelefoon hoorde. ,,Maar dat liedje van toen is mijn lievelingsliedje niet meer. Ik luister nooit meer met twee oortjes in naar muziek. En kijk altijd over m’n schouder. Ik hoop van harte dat jij behandeld wordt en nooit meer andere meisjes zal beschadigen,”zo sprak ze tot de verdachte.

Trein

Ongeveer twee weken voordat de meisjes in Utrecht werden aangerand, zou A. een meisje in de trein tussen Emmen en Coevorden seksueel hebben belaagd. De man ging naast haar zitten en probeerde plotseling om haar te zoenen. Hij legde haar hand op zijn kruis en wreef over haar geslachtsdeel. Toen zij in Coevorden uitstapte, ging de verdachte achter haar aan. Vervolgens heeft hij haar bij de fietsenstalling opnieuw betast op onder meer haar billen en in haar kruis.

Pieter Baan Centrum

A., die in de rechtbank werd bijgestaan door een tolk, zegt zich van de voorvallen niets te kunnen herinneren. ,,Ik ben eigenlijk altijd dronken of onder invloed van drugs. Daarom herinner ik me sowieso altijd heel weinig. Maar ik weet dat fouten heb gemaakt. Ik accepteer elke straf.” Hij kon geen verklaring geven voor z’n gedrag.

De verdachte is na zijn arrestatie vastgezet op de psychiatrische afdeling van een gevangenis. Hij is het afgelopen jaar onderzocht door het Pieter Baan Centrum. Daar is niet vastgesteld dat er sprake is van een stoornis. De problemen hebben echt te maken met drugs en alcohol. Volgens A. is hij inmiddels helemaal ‘clean’. ,,Ik zal nooit meer vrouwen lastig vallen.”

De officier van Justitie nam de aanrandingen hoog op. Met name de impact op de levens en de jonge leeftijd van de slachtoffers rekent ze de verdachte zwaar aan. Ze eiste 1,5 jaar cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Daarnaast wil ze dat A. wordt behandeld voor zijn alcohol- en drugsprobleem.

De rechter doet over twee weken uitspraak.

Crookie
Berichten: 4281
Lid geworden op: 09 nov 2017, 12:34
Auto: Dikke Bmw
Locatie: München

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Crookie » 14 jan 2019, 13:07

Gaar he..

Zulke figuren lopen ook rustig door de trein, gaan naast een vrouw/meisje zitten en gaan zichzelf zitten afmoppen met als gevolg een compleet overstuur en in paniek verkerende vriendin :evil:

Bij aankomst op het station vluchten ze uiteraard meteen de menigte in.. pfft

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 14 jan 2019, 13:55


Gebruikersavatar
350 Z
Berichten: 1956
Lid geworden op: 04 jan 2012, 12:53

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door 350 Z » 15 jan 2019, 09:24

Politie doet toch niks en indien iemand aangehouden laten ze hem toch weer vrij na een paar uur.

Gebruikersavatar
Arthur
Berichten: 39595
Lid geworden op: 02 feb 2006, 22:22
Auto: Nr.50
Locatie: Boven Barcelona

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Arthur » 15 jan 2019, 10:09

En als de politie wel iets doet worden ze of gehinderd door bepaalde figuren of krijgen ze commentaar dat ze te hard ingrijpen...

Crookie
Berichten: 4281
Lid geworden op: 09 nov 2017, 12:34
Auto: Dikke Bmw
Locatie: München

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Crookie » 15 jan 2019, 11:05

Omstanders hebben ineens een veel groter bereik met die smartphones. Alles onder een vergrootglas..

Gebruikersavatar
romo
Berichten: 26919
Lid geworden op: 04 jun 2006, 17:43
Locatie: Create a problem Incite a reaction Propose a solution The /// M-pire strikes back

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door romo » 19 jan 2019, 11:04

Brexit, shutdown: het Angelsaksische model is kapot. Zie je dit niet, Dijkhoff?
Deze week: Dijkhoff, het ontwerpklimaatakkoord en de malaise in de coalitie.
Ofwel: als een VVD-kopstuk gaat meeliften met de ophef, de nieuwsgekte en de twitterhysterie.
Tom-Jan Meeus
19 januari 2019


Nederlandse campagnes, je kunt er vergif op innemen, beginnen als één partij even iedereen overrompelt.

De anderen genieten nog van hun rust – in een weekeinde, of een reces: hun leiders wrijven de slaap uit de ogen, zij rekken zich nog eens uit.

Ineens zien ze iemand uit de startblokken schieten. Een VVD’er. Daarna: nog een VVD’er. Nog een.

En ruim voordat andere partijen aan hun campagnerituelen beginnen – het verkiezingsprogramma, de lijst, bloemen voor de lijsttrekker – heeft de VVD de voornaamste campagnefeiten al gecreëerd.

Steeds in hetzelfde stramien: overvaltechniek, brutaliteit, vingervlugheid.

Augustus 2016, negen maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017, zat Rutte in Zomergasten: Turkse c.q. Rotterdamse demonstranten die het werk van een tv-journalist belemmerden moesten van hem ‘oppleuren’. Het land had voor maanden gespreksstof.

December vorig jaar, geen partij dacht nog aan de campagne, adverteerde de VVD met een tekst waarin Rutte het land een teer vaasje noemde. Een waarschuwing voor experimenten met Baudet of Wilders. Weken gespreksstof.

Vorige week vrijdag, de Tweede Kamer was nog met reces, zei Rutte ineens dat hij mensen die hulpverleners aanvallen het liefst in elkaar zou slaan. Het oppleuren van 2019.

En zo leek het te gaan zoals Hollandse campagnes – in maart Statenverkiezingen, in mei Europese verkiezingen – altijd gaan.

Maar toen verscheen, vorige week zaterdag, Klaas Dijkhoff in De Telegraaf met bezwaren tegen het conceptklimaatakkoord, coalitiepartners D66 en CU („drammers”), en een dreigement met een coalitiebreuk.

En na deze week kunnen we veilig stellen dat dit interview niet als geniaal VVD-campagnemoment de geschiedenis zal ingaan.

Dit was zó vingervlug en brutaal dat andere coalitiepartijen redeneerden: als jij het onderlinge vertrouwen zo lichtzinnig doorbreekt, Dijkhoff, moet je niet denken dat wij jou nog blindelings vertrouwen.

Vooral het aspect van de lichtzinnigheid is hier cruciaal, in combinatie met de opzichtige handigheid.

In de krant suggereerde hij afstand tot de coalitiepartners, en veel verzet tegen het ontwerpklimaatakkoord, maar feitelijk weken zijn bezwaren amper af van gemaakte afspraken.

Mooi weer spelen over onze rug, klaagden coalitiepartners - en dan dreigt-ie ook met crisis!

Methodisch zag je hier twee dingen. De Volkskrant had deze week een overtuigend stuk waaruit bleek dat Dijkhoff zich laat inspireren door een Belgische reclamemaker:

„Direct knallen.”

Feit is evengoed dat de VVD dit al jaren doet, en dat het een zeer Angelsaksische aanpak is. Trump bedreigde de Noord-Koreaanse leider in 2017 lichtzinnig met fire and fury, en sloot een jaar later een vredesdeal.

Boris Johnson deed iets vergelijkbaars toen hij voor het Brexit-referendum in 2016 zijn partijgenoot premier Cameron in de rug aanviel – en in het Leave-kamp plaatsnam.

Later bleek ook hier dat het een dubbeltje op zijn kant was: ter voorbereiding van zijn openbare stellingname had hij twee columns geschreven: één voor Brexit, één tegen.

Want dat hoort bij die aanpak: het plaatst vorm boven inhoud. Het standpunt is ondergeschikt aan het verlangen om met drama aandacht te genereren.

Meeliften met de ophef, de nieuwsgekte, de twitterhysterie. Spektakelleegte.

Dijkhoff paste het vorig najaar al toe, met voorstellen voor hogere straffen voor misdaad in bepaalde wijken, en een verbod op demonstraties in sinterklaastijd. Ideetjes voor de aandacht, niet voor de praktijk.

Het bijzondere is dat de grootste regeringspartij zo politici als Wilders kopieert, die de Angelsaksische aanpak al jaren hanteren. Eerst het onmogelijke eisen (kopvoddentaks, Koranverbod, etc.). Daarna klagen dat niemand luistert: de nederlaag als overwinning.

Maar het punt is: uitgerekend dezer dagen blijkt dat die methode failliet is. In zowel het VK als de VS vernietigt het spektakelverlangen van politici de belangen van hun landen.

De Britten krijgen dankzij Brexit eindelijk de greep op hun leven terug, zodat hun eigen politici alle ruimte hebben eigenhandig een rotzooi van de Brexit én de regering te maken.

In de VS houdt de Republikeinse president de federale regering nu een recordperiode op slot, omdat de Democraten de Muur niet willen betalen die de Mexicanen zouden betalen.

Hij wil duidelijk liever een gevecht over die Muur dan een Muur bouwen – want als hij dit laatste echt nastreefde, had hij het geld de afgelopen twee jaar, met een Republikeins Congres, wel losgekregen.

En het feit dat de VVD met Dijkhoff voor vergelijkbare spektakelleegte kiest, is ook een blijk van machteloosheid.

Als Kamerlid en daarna staatssecretaris viel Dijkhoff op om zijn intelligentie, moed en schappelijkheid. Het laatste anderhalf jaar lijkt hij eerder een rol te spelen.

Een ondankbare rol. Juist in de VVD sluimert sinds de formatie ontevredenheid over het regeerakkoord: de partij moest in de eigen beleving bijna alles weggeven omdat er anders geen derde kabinet-Rutte kwam.

En de spectaculairste toezeggingen deed de partij inzake klimaat. Het gebeurde binnen een paar minuten. Toen Pechtold en Buma na vooroverleg hun plannen inbrachten, waren Halbe Zijlstra en Rutte bijna meteen akkoord.

En met Wiebes, als minister, en Nijpels, als opperpolderaar, werd de partij ook het gezicht van dat beleid. Zo had Dijkhoff als fractievoorzitter amper ruimte ertegenin te gaan, al liet hij eind vorig jaar wel scepsis horen.

Maar de grote keuzes waren al gemaakt, en de partijtop werd pas ongerust toen De Telegraaf een campagne begon tegen het ontwerpklimaatakkoord van eind december. Data lieten zien dat de partij fors dreigde te verliezen aan Wilders en Baudet.

Zo werd Dijkhoff ingezet om de dreigende electorale terugval voor zijn partij te stelpen – en nu zitten hij en Rutte met de politieke schade.

Dijkhoff liet partijprominenten Wiebes en Nijpels vallen, en moest, heel on-karakteristiek, een campagnethema agenderen waar zijn partij niets mee te winnen heeft. Geen overrompeling – maar verdediging.

En later kwam daar het gedeukte vertrouwen in de coalitie nog bovenop.

Rutte III is een samenwerking van wie niemand houdt, ook de politieke partners zelf niet: het is ieder voor zich. Elke burger ruikt het gebrek aan eigenliefde; en veel VVD-stemmers staan voor de verleiding naar Wilders of Baudet over te stappen.

Dus nu de relaties binnen de coalitie door Dijkhoff deze week stevig zijn beschadigd, en de campagne is begonnen, is de vraag of Rutte III de spankracht nog heeft om loodzware onderwerpen op te lossen.

Want uitgerekend volgende week komen de data binnen waaruit blijkt hoeveel extra - dit leest u goed - klimaatmaatregelen de coalitie moet nemen voor uitvoering van het Urgenda-arrest, vorig najaar, van het Haagse gerechtshof

Het Hof eist CO2-reductie van 25 procent in 2020, en zo komt de coalitie, na alle ellende van deze week, al spoedig voor de bange vraag of ze extra klimaatmaatregelen bovenop het Klimaatakkoord aankan.

Slechter had de timing niet gekund - en uitstel ligt als oplossing erg voor de hand.

Maar één ding staat vast: met Angelsaksische spektakelleegte los je dit echt niet meer op. Dit vergt politici die inhoud boven vorm verkiezen - die de zorgen van het land serieuzer nemen dan de eigen zorgen.
Bron; NRC.nl

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 22 jan 2019, 18:43

Ebru Umar uit de METRO.
Over de rug van de belastingbetaler (Hierrr met die klimaatcenten!) (O nee, toch niet! #VVD) en asielkindertjes (RAUS!) (O nee, toch niet! #CDA), hebben Rutte en co de aftrap voor de verkiezingsretoriek gegeven. En Nederlandse media doen keurig wat van ze verwacht wordt: de propaganda verspreiden. Ondertussen worden Nederlandse kinderen uitgezet naar een land waar ze nog nooit geweest zijn, en simpelweg niet horen.

Asielouders zijn fout, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar dat onze asielwet nóg fouter is, is zo klaar als een klontje. Mensen die hier niet horen, moet je meteen uitzetten. Daar hoef je geen gezinsvorming voor af te wachten. Mensen die hier niet horen en toch mogen blijven in afwachting van hun procedure, moet je verplicht steriliseren. Mensen die hier niet horen en toch zwanger raken, dienen onmiddellijk uitgezet te worden. Vermijd het leed dat kinderen krijgen heet. Hoe moeilijk kan het zijn? Kinderen wegsturen die hier geboren en getogen zijn, die niet beter weten dan dat Nederland hun land is en die heg noch steg kennen, laat staan de taal van elders spreken, is meer dan kindermishandeling. Het is puur sadisme. Het Nederlandse systeem faalt, pak dát aan. Zorg dat schrijnende gevallen zich niet ontwikkelen, zorg dat kinderen niet geboren worden, zorg voor flitsprocedures als het om asiel gaat. Gooi die mensen er aan het begin meteen uit, voordat ze aarden. Maar ja, symptomen bestrijden is altijd makkelijker geweest.

Elke Nederlandse multinational die expats uitzendt naar het buitenland en ook onze overheid die diplomaten uitzendt, weet: niet langer dan vijf jaar. Na vijf jaar raak je geworteld en wordt terugkeer voor zowel de werknemer als zijn gezin met kinderen bemoeilijkt. Waar bedrijven zich keurig aan deze regel én wetenschap houden, en ook onze overheid Nederlanders terughaalt binnen deze termijn, faalt zij jaar in jaar uit buitenlanders weg te sturen uit Nederland voordat ze hier geworteld raken. Buitenlanders die, in tegenstelling tot expats, hier al helemaal niet hadden mogen zijn want asielzoekers. Onze wetgeving is fout, onze procedures zijn fout en onze asieladvocaten zijn nog fouter dan NSB’ers in de Tweede Wereldoorlog. Ze spelen met mensenlevens en verwachtingen, ze creëren drama in gezinnen terwijl iedereen, zowel Nederlanders als asielzoekers, alleen maar gebaat is bij helderheid en snelle procedures. Wegwezen. En wel meteen. Niet na tien jaar en drie kinderen. Het is een wonder dat niemand die advocaten nog heeft aangeklaagd bij het Europees Hof voor de rechten van de mens.

Met verkiezingen in aantocht en politici die zich willen profileren, zijn kinderen inzet van stemmen geworden. Ga je schamen Madeleine van Toorenburg (CDA). Schaam je de ballen uit je broek, Klaas Dijkhoff (VVD). Jullie doen dit niet voor Nederland. Jullie doen dit in jullie zucht naar macht en pluche. Om geen stemmen te verliezen aan de PVV. Ik mag lijen dat half Nederland straks op Geert (PVV) en zijn team stemt. En die andere helft op Thierry (FvD). Hun verkiezingsretoriek is tenminste constant.

Robin
Berichten: 51207
Lid geworden op: 01 feb 2006, 15:51
Locatie: Juinen

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Robin » 22 jan 2019, 19:02

Ik vind haar wel ok. Maar d'r valide punten worden wat verzwakt door het 'NSB' geroep. Ebru, je mag 't wel dénken, maar niet zéggen:)

Robin
Berichten: 51207
Lid geworden op: 01 feb 2006, 15:51
Locatie: Juinen

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Robin » 22 jan 2019, 19:06

Bijvoorbeeld: Syrie--->oorlog--->niet leuk----> een deel vd bevolking vlucht naar rustiger buurlanden---->om te wachten totdat het weer rustig is in je vaderland en/of daar in een buurland dan een bestaan op te bouwen. Prima.








Nou was ik altijd wel redelijk in topografie, maar toch maar even Google Maps erbij gehaald.




Wat blijkt.....









Nederland is geen buurland van Syrië!

Potverdikkieme de boefjes!

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 22 jan 2019, 19:13

Ach NPO denkt ook van wel als ik naar hun programmering kijk. Tegenwoordig meer hoofddoekjes dan lekkere borsten.

Gebruikersavatar
Peric
Berichten: 8441
Lid geworden op: 26 apr 2006, 12:28
Locatie: Driebruggen

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Peric » 22 jan 2019, 19:28

Ben heel benieuwd hoeveel mensen toch weer in de praatjes van de vvd zullen trappen tijdens de verkiezingen.

Gebruikersavatar
Luco
Berichten: 27808
Lid geworden op: 09 mar 2011, 22:16

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Luco » 22 jan 2019, 19:31

Peric schreef: 22 jan 2019, 19:28 Ben heel benieuwd hoeveel mensen toch weer in de praatjes van de vvd zullen trappen tijdens de verkiezingen.
iedereen die stemt :lol: :lol:

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 22 jan 2019, 19:53

Niet stemmen niet zeiken.

Gebruikersavatar
JP
Berichten: 31030
Lid geworden op: 13 dec 2008, 22:39
Locatie: Haringen op zuurdesem, gedoopt in een bedje van azijn, met een glaasje citroensap on the side….

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door JP » 23 jan 2019, 21:10

Politiebewaking voor kopschoppers.......

Van een van de jongens die Tommy vrijdag in een park in elkaar sloeg en schopte, verscheen maandag en dinsdag zijn woonadres en telefoonnummer op sociale media. Zijn gegevens worden door verschillende nepaccounts verspreid. Hij zou in eerste instantie zelf zijn gegevens op Facebook hebben gedeeld. "Iedereen bedreigt me, maar niemand doet iets dus hierbij mijn adres", stond in het bericht. Vooral op Instagram is een aantal nepaccounts van de jongen aangemaakt. Onder foto's op die accounts staan honderden boze reacties en bedreigingen. Ook andere adressen van de geweldplegers circuleerden op sociale media.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/177520/P ... uikt-onder

Huilie huilie van de kopschopper. :dood:

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 23 jan 2019, 21:18

Gelijke monniken gelijke kappen.

Gebruikersavatar
Luco
Berichten: 27808
Lid geworden op: 09 mar 2011, 22:16

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Luco » 23 jan 2019, 21:27

Mike R32 schreef: 22 jan 2019, 19:53 Niet stemmen niet zeiken.
nee dat doe jij al voldoende :tooth:

Gebruikersavatar
Fernando
Berichten: 4985
Lid geworden op: 19 mar 2006, 03:27

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Fernando » 23 jan 2019, 22:04

Niet stemmen is juist mogen zeiken. Ik ben dan niet verantwoordelijk voor al die graaiers in de kamer... :angel:

Gebruikersavatar
WJ
Berichten: 11738
Lid geworden op: 19 mar 2008, 13:17
Locatie: WeeWeeWee

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door WJ » 23 jan 2019, 22:13

Door niet te stemmen geef je de partijen/mensen waar je de grootste hekel aan heb meer zetels. Want met minder stemmende mensen telt elke stem voor meer.
Dus stem op ze minst op de partij waar je minst mogelijke schijt aan heb, zodat een DENK of een Groenlinks het niet te makkelijk word gemaakt.

Gebruikersavatar
Fernando
Berichten: 4985
Lid geworden op: 19 mar 2006, 03:27

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Fernando » 23 jan 2019, 22:27

Rustig :tooth:
M'n reactie kwam van deze geniale vent:


Robin
Berichten: 51207
Lid geworden op: 01 feb 2006, 15:51
Locatie: Juinen

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Robin » 23 jan 2019, 22:28

Inderdaad WJ, stemrecht is 'n groot goed al leven we in 'n schijndemocratie ik weet 't.

@Fernando: Ja George Carlin heeft 'n punt(of 2/3/4/5/6) . Altijd goed die man...

Mike R32
Berichten: 6276
Lid geworden op: 01 mar 2007, 12:03
Auto: 292PS/402,7NM/6.600U/pm.
Locatie: Noord Oost boven Opatija.

Re: Nederland gaat naar de haaien

Bericht door Mike R32 » 23 jan 2019, 22:39

Precies WJ. DENK en de sekte GL moeten zo weinig mogelijk invloed hebben.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Joost H., jos_br, k33z, R728i en 162 gasten