Nieuw tijdperk met volstrekt andere economische orde

Wil je even gezellig kletsen of dat ene grappige (auto)filmpje delen? Dat kan hier.
Plaats reactie
Elise
Berichten: 2922
Lid geworden op: 28 jun 2008, 11:03

Re: Nieuw tijdperk met volstrekt andere economische orde

Bericht door Elise » 14 jul 2020, 22:49

Arthur schreef:
14 jul 2020, 20:02
Rob Jetten heeft dit niet bedacht natuurlijk, hij is mss wel vóór. Ik snap dit echt niet, geld cadeau doen aan landen die het voor de crisis ook niet voor elkaar hadden.
Jetten is voor omdat dat goed is voor onze economie en werkgelegenheid....en met jou zijn er hopelijk heel veel mensen die dit niet snappen.

Ieder weldenkend mens is ondertussen wel op de hoogte dat de Nederlander gewoon de grootste netto betaler voor de EU is. Die werkt gewoon zonder al te veel morren door tot zijn 67+ voor pensioen..... voor velen hier op df zal dat tegen die tijd dat ze aan de beurt zijn ondertussen wel 70 zijn en al die knoflookvreters....nouja, het is al knap als ze tot 65 moeten werken, maar de meesten zitten al ruim voor die tijd met een pinacolada in de hand op het strand of zitten ergens te vissen met een hengel in de hand.
Merkel is voor afdracht aan de EU...op zich al opmerkelijk, maar per saldo is de afdracht voor de Nederlander nog altijd het dubbele van de Duiters in dit verhaal.
Maargoed, Rob Jetten denkt dus echt dat het in het belang van Nederland is om gewoon dat geld kado te doen, want goed voor onze economie.... geen garanties of voorwaarden, want die landen hebben echt al laten zien dat ze hervormingen hebben doorgevoerd sinds de vorige crisis.... we moeten niet zo moeilijk doen. :bag:

Gebruikersavatar
Tom
Berichten: 19086
Lid geworden op: 01 feb 2006, 17:35

Re: Nieuw tijdperk met volstrekt andere economische orde

Bericht door Tom » 15 jul 2020, 08:32

Elise schreef:
14 jul 2020, 22:49

voor velen hier op df zal dat tegen die tijd dat ze aan de beurt zijn ondertussen wel 70 zijn en al die knoflookvreters....nouja, het is al knap als ze tot 65 moeten werken, maar de meesten zitten al ruim voor die tijd met een pinacolada in de hand op het strand of zitten ergens te vissen met een hengel in de hand.
En Italië zit op een gigantische voorraad goud.
Snap ook niet waarom de discussie zo moeilijk is, het lijkt mij gewoon een zakelijke aangelegenheid. Als iemand geld uit m'n zak probeert te kloppen moet ie een goed verhaal hebben. De verongelukte manier waarop ze dit spelen geeft mij al rillingen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot], Joost H., matthyssie, sitechris, smiley en 175 gasten