GTS cup en COTW: woensdag 20 februari

Alles over games. Hier kun je terecht met al je posts en vragen over sims als Assetto Corsa, Gran Turismo, Project CARS etc., maar ook voor niet-racegames.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

GTS cup en COTW: woensdag 20 februari

Bericht door Macboy » 26 okt 2018, 11:40

Afbeelding

We beginnen weer met nieuwe DF race avonden nu de zomer is afgelopen en iedereen weer binnen rondhangt.

Het is de bedoeling om op woensdag te gaan rijden. Fun en vrijblijvendheid maar respect op de baan staat hier voorop.

Wil je weten welke banen en autokeuzes gemaakt worden elke week stuur me dan een PB zodat je kan worden toegevoegd in de GTS app. Daar zal alles verder worden besproken en gedeeld.

Hier kan je rustig alles teruglezen wat de regels een beetje zijn en wat de bedoeling is.

20.00 uur practice lobby open
De lobby gaat open met de baan die de week ervoor middels stemming is gekozen. Instellingen van de Mini cup dus 30 min practice en livery showen.

20.30 uur Mini Cup Kampioenschap
Quali: 10 min
Race: 20 min

Vervolgens wordt er een cup race gereden waar we serieus zullen gaan rijden. Je kunt hiervoor punten verdienen. We rijden vanaf 16 januari met de Mini cup.

Afbeelding

We rijden met de volgende specs:

Afbeelding

Dat betekent dus 170pk en 1121kg. Banden zijn sport normaal. Tuning is verboden.

Het is voor de Mini cup verplicht om een eigen race nummer te kiezen vanaf 01-99. De gekozen nummers staan hieronder in de 2e post vermeld. Daar kan je ook zien wie deelneemt aan de raceavonden.

Ook is het voor de Mini cup verplicht om de door Joel ontworpen DF GTS number banner aan beide kanten van de auto te dragen:

Afbeelding

<<NUMBER BANNER LINK>>

Hier een paar voorbeelden voor plaatsing:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Verder sta je volledig vrij in de livery keuze. Deze sticker is alleen geldig op de cup auto. Voor de COTW auto is deze sticker dus niet bedoeld. Zie hieronder.

We rijden de Cup net zolang tot we gezamenlijk besluiten een andere Cup auto te kiezen. Dat kan dus na 4 weken of 6 weken zijn. Of wellicht na een paar maanden als het blijft bevallen.

21.00 uur COTW #1 en 21:30 uur: COTW #2
Car Of The Week: elke week kiezen 2 personen een auto uit die we gaan testen. Deze persoon bepaalt het vermogen (standaard of getuned) en of onderstel en diff/bak wel of niet mag worden aangepast. Deze persoon kiest ook zijn wensen met betrekking tot het uiterlijk van de auto. Een livery of thema kan verplicht zijn. Het is nooit verplicht een eigen auto te maken. Downloaden van een livery is dus een optie. De host heeft altijd de beslissende stem voor elke combinatie.

Hier een sticker die je kan gebruiken als je wil:

Afbeelding

<<DF COTW STICKER>>

Soms vind je het leuk om een gewone auto in gewone kleuren te zien ipv racelivery. Een livery zelf maken is dus niet verplicht, maar je moet dan wel de vereiste livery downloaden. Degene die de COTW kiest bepaalt alles zelf. Het nummer en de doorbanner is dus alleen voor de Mini cup niet voor de COTW.

Bij normale auto’s wordt er altijd op sport hard gereden tenzij dit bij de betreffende combinatie niet de bedoeling is. Dan graag even in overleg met mij. Raceauto’s mogen natuurlijk wel op race banden waarbij RH het uitgangspunt is.

De te kiezen auto mag in principe niet al een keer gebruikt zijn. Uitzonderingen in overleg met elkaar. De host wijst op volgorde van aanmelding de persoon aan die de auto mag uitkiezen voor de volgende week.

Indien een auto wordt gekozen die rond 1 miljoen of meer credits kost, moet vooraf in de groepsapp worden besproken of iedereen deze auto al heeft of zich kan veroorloven. Uiteindelijk bepaalt de host hoe hiermee om te gaan bij problemen.

Er wordt ongeveer 10 min geoefend in de COTW met aansluitend 2 races van ongeveer 10 minuten. Een en ander mede afhankelijk van de baan.

Voor de eerste COTW race hou ik in principe de Mini qualify grid aan met staande start. Voor de 2e race doe ik reversed grid met rollende start. Voor de volgende COTW de uitslag van de vorige race. En daarna weer reversed grid. Dit kan overigens variëren dus je merkt het wel. Meestal probeer ik het zo boeiend mogelijk te maken.

Circuit en dag stemming
Voor de kwalificatie vindt er een circuitstemming plaats en eventueel een dagstemming voor de volgende week. Bij een circuit met meerdere lay-outs beginnen we met de short variant voor de Mini cup.

Indien hetzelfde circuit wordt gekozen als de weken ervoor wordt een nieuwe stemming gedaan. Zo zorgen we ervoor dat we wekelijks een andere baan rijden. Maar wel goed kunnen oefenen op 1 baan. De host heeft de laatste stem en beslist zelf indien dat nodig blijkt. Maar mocht je voorkeur hebben geef dat dan aan in de appgroep. Lobbyen helpt.

Op deze manier komen wekelijks alle banen aan bod die we leuk vinden. Alle leuke auto’s waarmee we wilden rijden komen aan bod. Maar ook een leuke Cup auto voor het competitieve element. Daarvoor een half uur trainen om de energie vast kwijt te zijn. En als je een week mist is het niet erg want volgende week kan je weer meedoen.

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Macboy op 13 feb 2019, 23:18, 74 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: woensdag 31/10

Bericht door Macboy » 26 okt 2018, 11:41

RACE DAY ANNOUNCEMENTS

1. Zorg ervoor dat ieder van jullie PSN vrienden is met alle overige deelnemers. Dit komt de stabiliteit van online omgeving ten goede. De PSN namen staan hieronder in de 2e post.

2. Tijdens de lobby wordt er geen gebruik gemaakt van de ingame chat. Alle vragen en opmerkingen worden via de groepsapp besproken. De lobby chat wordt alleen gebruikt voor dringende race zaken zoals lag, stilstaan op de baan etc. Dan kan ik me beter focussen op alles in gang zetten. Zorg dus dat je mobiel bij de hand is !

3. Graag op de raceday (woensdag meestal) iets minder of helemaal geen onzin in de groepsapp posten. Woensdag is de dag van het racen en dan kunnen belangrijke zaken ondergesneeuwd raken voor mensen die niet alles bijhouden. Laat de chat dus even met rust voor humor en andere onzin.

4. Hou er rekening mee dat ik als host wellicht last minute room aanpassingen kan doen. Hou daar rekening mee en wees begripvol. Ik steek er mede voor jullie veel tijd in dus verwacht respect terug. Uiteindelijk heb ik de beslissende en bepalende stem in alle aspecten van de raceavonden.

5. Om 20.20 uur wordt er eerst 10 min quali gereden voor de cup. Ik zal de start tijd daarvan aangeven. En ik zal de eindtijd aangeven. Ook zal ik soms aangeven hoeveel minuten het nog is tot de volgende actie. Opletten in de chat dus ! De quali van de Mini zal ook bepalend zijn voor de eerste COTW omdat daarvoor geen aparte quali wordt gereden.

6. Na de kwalificatie mag je niet de baan af. Je moet op de baan of in de pit blijven. Doe je dat niet, dan verdwijnt je quali tijd ook en start je dus achteraan. Aangezien ik alles handmatig moet controleren en invoeren graag geduld betrachten. Parkeer dan je auto netjes in het gras of in de pit en wacht tot de quali afgelopen is. Geen donuts of gekut zolang de quali nog bezig is. Respecteer de quali rondes van andere rijders.

7. Tijdens de race kan er door mij RESTART worden getyped. Het is dan de bedoeling om de race meteen te stoppen en dan vindt er een herstart plaats.

8. Mocht je tijdens het starten vastzitten met je auto meld dit dan in de lobby chat en dan zal ik 1x een RESTART doen voor die betreffende persoon. Die persoon zorgt ervoor dat die de lobby exit en weer inkomt voordat we de nieuwe race starten.

9. De race wordt niet gewonnen in de eerste bocht ! Hou dus afstand en rem voortijdig en geef elkaar de ruimte. De rempunten gelden nooit als je in een kluitje rijdt dus laten we allemaal zeker in het begin overdreven respect voor elkaar hebben.

10. De gangbare online simregels van GTP zijn van toepassing. De regel is dat je te allen tijde 2 wielen op het asfalt moet hebben. Alle overige race incidenten staan ter beoordeling aan de stewards. We kiezen er bewust voor geen uitgebreide regels vooraf te posten omdat de groep al lange tijd met elkaar rijdt en de regels bekend zijn. Straffen kunnen dus uitgedeeld worden.

Klik HIER voor een overzicht van de GTP online simregels.

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Macboy op 31 jan 2019, 10:55, 33 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: woensdag 31/10

Bericht door Macboy » 31 okt 2018, 10:12

Deelnemers cup avonden (PSN):

1. Macboyilija #77 👨‍✈️
2. Mike-hiero #74 👨‍✈️
3. PoolLente #13
4. AustinR53 #46
5. Tieske026 #15 👨‍✈️
6. Booonus #69
7. Kschop0 #96
8. Chrisracer28 #28
9. Oemfie78 #78
10. Rij-Tuig67 #67
11. Adevo555 #55
12. T-Hielkema #11
13. Flashyman #87
14. Olivierv88 #04
15. Jeroen88GT #88
16.

👨‍✈️ = stewards


Ledenlijst DF (nickname DF en PS4) :

Macboy - Macboyilija
Chris van S - Chrisracer28
Hitz - Herr-Hitz
Joël D - PoolLente
Robin Hartog - Robin_NL90
Jeffrey026 - superduke1290se
Kelvinrs - BMWdriver199000
Jan-Willem - kschop0
Mike16v - mike-hiero
Barend - endlezz
WJ - CogencyWJ
PeterPaul - TERRORTED94
Oof - Olivierv88
Darko - darkoafca1900
Martin van der Zwaard - MvdZ
Mrton - TONbreda
Reind - booonus
Thijs - Tieske026
Tom - BraboTom
Michel Pol - Exige-2004S2NA
Berry - berry-steiger
Metchu - Metchu74
Camiel - Rij-Tuig67
André - Adevo555
Theo - T-Hielkema
Kalder - Flashyman
Aernoudt - wwwS6Rnl
Jeroen - Jeroen88GT
Laatst gewijzigd door Macboy op 21 jan 2019, 09:52, 40 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: dinsdag 6 november

Bericht door Macboy » 05 nov 2018, 08:16

RANKING:

Het puntensysteem voor de Cup is simpel: de laatste krijgt 1 punt. Die ervoor 2 punten. De winnaar krijgt het aantal punten van het aantal deelnemers. Dus als er 8 meedoen, krijgt de winnaar 8 punten zoals in dit voorbeeld:

1. Punten 8
2. Punten 7
3. Punten 6
4. Punten 5
5. Punten 4
6. Punten 3
7. Punten 2
8. Punten 1


Stand kampioenschap seizoen 2:

Afbeelding


<<KLIK VOOR VOLLEDIG SCHEMA>>
Laatst gewijzigd door Macboy op 13 feb 2019, 23:24, 14 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: woensdag 14 november

Bericht door Macboy » 07 nov 2018, 07:43

Afbeelding

COTW #1 Ford Focus (Mike)
Lago Maggiore West

COTW #2 DeTomaso Pantera (Ilija)
Lago Maggiore West

COTW #3 Subary 22B STi (Joel)
Tsukuba

COTW #4 Rally Gr B (Austin)
Fishermans ranch

COTW #5 Porsche 996 GT3 (Reind)
Suzuka

COTW #6 Formule 1500T (Thijs)
Suzuka

COTW #7 Honda NSX Type-R ‘92 (Chris)
Dragon Trail kust

COTW #8 N100-N1000 (Host)
Dragon Trail kust

COTW #9 Mazda Roadster S (Host)
Northern Isle

COTW #10 Rallye Gr B (Arien)
Colorado Springs

COTW #11 Gruppe 4 (JW)
Bathurst

COTW #12 Dodge Charger SRT (Host)
Bathurst

COTW #13 Ford Raptor (Mike)
Big Willow

COTW #14 Mustang vs Corvette Gr 3 (Ilija)
Big Willow

COTW #15 N300 Japanners t/m 2002 (Austin)
Brandshatch

COTW #16 Gr 4 McLaren vs Jag vs Aston (Camiel)
Brandshatch

COTW #17 Samba bus (Thijs)
Nurburgring GP

COTW #18 TVR Tuscan (Reind)
Nurburgring GP

COTW #19 BMW Z8 (JW)
Monza no chicane

COTW #20 McLaren F1 (Chris)
Monza no chicane

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Macboy op 13 feb 2019, 23:20, 17 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: woensdag 14 november

Bericht door Macboy » 07 nov 2018, 07:46

UITSLAG SEIZOEN 1:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Macboy op 10 jan 2019, 08:51, 6 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS Cup en COTW: woensdag 21 november

Bericht door Macboy » 22 nov 2018, 00:49

Hier een paar foto’s van de afgelopen 2 weken:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 12 december

Bericht door Macboy » 29 nov 2018, 01:47

Vanavond was Black Wednesday

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Mike16v
Berichten: 183
Lid geworden op: 29 jan 2008, 21:20

Re: GTS cup en COTW: woensdag 12 december

Bericht door Mike16v » 04 dec 2018, 11:05

Blijven lekker plaatjes Maccie ;-)

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Macboy » 13 dec 2018, 00:08

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Laatst gewijzigd door Macboy op 21 jan 2019, 08:17, 1 keer totaal gewijzigd.

Andre
Berichten: 9439
Lid geworden op: 01 feb 2006, 12:57

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Andre » 17 dec 2018, 23:01

Ik ben nieuw moet hier en daar nog even wennen hoe dit gaat. Probeer erbij te zijn.
Laatst gewijzigd door Andre op 20 dec 2018, 11:39, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Macboy » 19 dec 2018, 08:20

Welkom :thumbup:

Gebruikersavatar
Martin van der Zwaard
Berichten: 6631
Lid geworden op: 21 okt 2007, 10:50

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Martin van der Zwaard » 19 dec 2018, 08:57

Zal eens kijken binnenkort of ik ook weer eens mee doe.

Andre
Berichten: 9439
Lid geworden op: 01 feb 2006, 12:57

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Andre » 19 dec 2018, 23:56

Was lache met die Mini :)

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Macboy » 21 dec 2018, 17:15

Doen Martin ! 9 januari rijden we nog één keer met de oude Mini. Daarna begint op 16 januari de nieuwe cup auto. De nieuwe Mini Cooper S.

En op 2 januari doen we dit geweldige event:

Afbeelding

VOOR ELKE ARBEIDER EEN KEVER

Ongeremd avondje knallen gegarandeerd
(schieten en beuken niet toegestaan)

2 januari 2019 - 20.00 uur

Feitjes als ingredient voor de avond
- Real tracks
- +/- 10 tot 15 min per race
- Geen kwalificatie, dus gewoon instappen en knallen
- Livery's zeer gewaardeerd maar zeker niet verplicht
- laatste 2 banen zullen in het schemer/donker plaatsvinden
- DF garantie

Programma
1. Kever - Brands Hatch Short - 5 ronden - SH
2. 997 - Brands hatch long - 5 ronden - SZ
3. 996 - Barcelona - 5 ronden - SH
4. Cayman Gr 4 - 24h layout Nurburgring - 24h in 2 ronden - 8RH
5. RSR Gr 3 - Le Mans - 24h in 3 ronden - RH

Kalder
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 jan 2019, 01:55

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Kalder » 03 jan 2019, 02:39

Hoi, ik wil wel eens mee doen, zie dat ik het event van vandaag gemist heb, jammer ik had niet in de gaten dat er wat georganiseerd was, ik had nog steeds 9 januari in m'n hoofd. Maar als jullie 9 januari nog gaan racen zou ik graag meedoen.

Mijn PSN ID is Flashyman (it's old, don't ask*) en als ik racenummer #87 kan reserveren, graag.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Macboy » 03 jan 2019, 12:56

Welkom !

Gebruikersavatar
Aernoudt
Berichten: 3642
Lid geworden op: 04 jan 2007, 12:05
Auto: BMW 630i coupe
Locatie: fwd sucks

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Aernoudt » 03 jan 2019, 13:29

Alle spullen zijn onderweg :) Van het weekend installeren en de eerste rondjes, dus als het goed is kan ik de 9e meedoen. PSN naam heb ik nog niet, die zal ik meteen regelen dit weekend zodra de PS4 aan het netwerk hangt. Startnummer graag #5 als dat kan.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 9 januari

Bericht door Macboy » 05 jan 2019, 21:37

Welkom !!

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 16 januari

Bericht door Macboy » 10 jan 2019, 23:48

2018 was een mooi jaar. Het begin van DF GTS. Het begin van chaos. De Raptor race die op 16 januari 2019 weer volledig in ere wordt hersteld. Wat was het toch gaaf allemaal.

Maar doordat alle neuzen de andere kant op gingen – en niet alleen op de baan – betekende het dat een competitief begin te vroeg was begonnen. Maar we gingen door. En het leidde ertoe dat we in oktober 2018 alsnog van start konden met ons kampioenschap. Met een select groepje fanaten en idioten achter ons scherm aan het race. Een enkeling met controller, maar de meesten met een echt stuur, een echte stoel, sommigen zelfs met gordels en handschoenen. De een met zijn zeurende vriendin, de ander met kinderen die het stokje willen overnemen, een ander met zijn zus en moeder naast zich op de stoel. Maar allemaal met een gezamenlijke passie: online doen wat we het liefst allemaal in het echt willen doen. Racen tegen elkaar. Stuk goedkoper zo. Hoewel enkelen van jullie daar inmiddels anders over denken.

De bedoeling was om het kampioenschap qua punten te laten doorlopen en niet per cup auto een winnaar te bekronen. Daarmee wilde ik stimuleren dat mensen wat langer zouden meedoen. Niet meedoen betekent geen punten en op de korte termijn kan dat demotiverend werken. Maar we kregen veel nieuwe mensen erbij en het leek me toch eerlijk om de teller dan maar weer op 0 te zetten.

Je merkt overigens goed dat we elkaar allemaal aansteken. Op gegeven moment ben je bang voor FOMO. En ik zal toegeven dat door mijn oeverloos gezever en gezeur velen van jullie hebben besloten om dan maar één keer meer te doen om van dat gezanik af te komen. Maar verdomd, het was toch echt wel heel erg leuk moesten jullie toegeven. En vervolgens zijn jullie blijven plakken. Op dit moment een volle bak. Ongekend, want zelfs op een groot forum als GTP lukt het ze niet om een room vol te krijgen.

Het was dus een kort, maar spannend seizoen. Chris was de man die niet te kloppen was. Reind maakte wel kans, maar was te druk met stickers plakken om elke race mee te kunnen doen. Austin en ik kwamen niet in de buurt om het echt spannend te maken. Eigenlijk was het de bedoeling om iemand in te huren om Chris van de baan af te rossen. Dat zou de spanning in het veld enorm doen toenemen. Maar ik had beloofd dat we met respect zouden rijden en ik had toen ook al spijt 2 stewards te hebben benoemd. Naja, eigenlijk alleen één want de ander is meer bezig met frikadellen en donuts op de baan. Maar ook midden en achterin het veld was er genoeg spanning.

Het veld is divers en dat zorgt ervoor dat er altijd leuke races zijn. Maar soms hebben mensen hun dag niet, hetgeen betekent dat er gedurende de hele avond altijd om plekken wordt gevochten op de baan. Mensen die sneller zijn maar verder achterop meerijden. Maar door de reversed grid ook weer mensen die vooraan beginnen en gewoon niet meer bij te houden. Wat een lol hebben we met elkaar gehad dit seizoen. Biefstuk de Fries die aangeschoven is en zijn Friesche knokploeg meegenomen heeft. Wat hebben we weer gelachen allemaal op de baan en in de app. Het beloofd een mooi nieuw seizoen te worden.

Daarom wil ik Chris bij deze feliciteren met zijn eerste en laatste welverdiende overwinning !

Afbeelding

Gebruikersavatar
Robin
Berichten: 31925
Lid geworden op: 01 feb 2006, 15:51

Re: GTS cup en COTW: woensdag 23 januari

Bericht door Robin » 19 jan 2019, 12:15

Bedankt voor de groepsapp Ilja gvd:)

Wat is een niet al te prijzig redelijk stuurtje voor de PS4? M'n G920 is PC geschikt, maar past alleen op 'n Xbox.

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 23 januari

Bericht door Macboy » 20 jan 2019, 10:45

T300 RS wordt door veel van ons gebruikt. Maar zie ook deze hub converter

https://shop.cronusmax.com/drivehub.html

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 23 januari

Bericht door Macboy » 20 jan 2019, 10:48

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 23 januari

Bericht door Macboy » 21 jan 2019, 08:15

Photofinish van de training gisteravond !

Afbeelding

Gebruikersavatar
Macboy
Berichten: 26139
Lid geworden op: 02 feb 2006, 11:49
Locatie: www.petkovski.nl
Contacteer:

Re: GTS cup en COTW: woensdag 20 februari

Bericht door Macboy » 13 feb 2019, 23:29

De Samba en drift race van vanavond :clap:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten